Filling Pieces Wrinkled Mountain Cut,

Filling Pieces Mountain Cut Wrinkled Leather Header Crop

Filling Pieces, het blijft toch een bizar vet verhaal. De stappen die daar iedere dag gemaakt worden, sick! En in plaats van een tikkie terug, balletje op de keeper en langzaam weer vooruit, blijven ze door stappen als een malle. Was daar vorig jaar die move van de productie lijn van China naar Portugal, gaan ze nu ineens ook shoppen bij de betere lederhuizen.

En alles bij elkaar resulteert in het feit dat de collecties keer op keer beter worden. In het begin was ik fan vanwege het concept en de designs. Nu ben ik fan vanwege het concept, de designs en de kwaliteit. Neem nu deze Mountain Cut Filling Pieces van een Wrinkled Leather welke weer speciaal bij een kleine toko uit Frankrijk gesourced is. Wanneer je straat en high fashion in de blender gooit, dan krijg je dus dit. En dat is een smoothie waar ik wel trek in heb. Het enige nadeel van zo kapot hardgaan is dat de schoenen bijna overal meteen weer uitverkocht zijn. Gister zag ik dat ze nu weer op voorraad zijn bij Afura, maar dat kan morgen zo maar weer anders zijn.

Filling Pieces Mountain Cut Wrinkled Leather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.