Filson Overshirt,

Filson Overshirt Header Crop

De schoenen van vanmorgen kwam ik in het zelfde surfrondje tegen als dit overshirt. En ik kan die twee ook niet los van elkaar zien. Wanneer je die boots van vanmorgen rocked, dan kan je niet anders dan een mooie rauwe denim rocken, met wellicht een chambray shirt er over met daar overheen dan weer dit overshirt van Filson.

Ik net niet graag in setjes van outfits, maar toen ik dit shirt en die schoenen spotte, had ik meteen deze combinatie in gedachten. Waarom? Wellicht omdat het de meest voor de hand liggende workwear geïnspireerde outfit ever is. Maar als iets raak is, dan hoef je het niet aan te passen en geloof me, deze outfit is raak, ook al is die uitgekauwd. Check dit wollen overshirt van Filson bij END, alwaar ze een verdomd prettige collectie van Filson hebben mogen ontvangen afgelopen weekend.

Filson Overshirt