Gitman Camo Shirt,

Gitman Camo Header Crop

Camo, bij iedere drop van elk label waar maar camo in voorkomt vraag ik mij af hoelang het nog kan? Een goed antwoord hierop heb ik zelf nog niet kunnen vinden. Maar ik heb nog geen persberichten gehad dat camo echt not done was, dus ik vermoed dat het veilig is om ook dit shirt maar het web op te tiefen.

En mocht camo dan wel over zijn, dan zie ik het dit maal gewoon door de vingers. Fuck wie ben ik om te bepalen wat wel en niet kan? Ik weet alleen dat Gitman verdomd goede shirts maakt. En dat hun prints er eigenlijk nooit naast zitten. Hoewel ik bij Gitman ook nooit het vermoeden heb dat ze überhaupt mikken om raak te schieten, maar dat geheel terzijde. Dus mocht je in de markt zijn voor een nieuw goed shirt met een camo print, dan verwijs ik je door naar END, alwaar dit juweeltje zojuist op voorraad is gekomen.

Gitman Camo