Grenson Joseph Boots,

Grenson Joseph Boots Header Crop

De Joseph van Grenson is de wat lompere broer van de Hadley. Waar de Hadley vooral uitblinkt in zijn cleanheid, komt de Joseph met allemaal details aanzetten. Redelijk in het oog springend is daar al de toe cap. Wat het zeker bij een boot meteen een meer werkschoen achtig karakter geeft. Nu is daar natuurlijk niets mis mee, je moet er alleen wel net naar op zoek zijn.

Ook de stiksels op de zijpanelen zijn redelijk grof van aard. Op deze wijze zit de boot precies tussen de normale Grenson boots en de Red Wing Iron Rangers, en dat is helemaal geen slechte positie. Minder lomp dan een Red Wing en lomper dan een Hadley is namelijk precies wat sommige outfits en gelegenheden vragen. Ik zag ze voor het eerst bij Stuarts London.

 

Grenson Joseph Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.