Knowledge Cotton Button Down,

Knowledge Cotton Denim Shirt Detail Crop

Knowledge Cotton heeft wwer wat nieuw spul bij de Bijenkorf neergelegd. En hiertussen zit verdomd prima spul kan ik zeggen. Wat te denken van een denim button down shirt met een all over print van het Knowledge Cotton logo? Ja precies, dat ziet er net zo goed uit als dat het klinkt.

Ik kan het sympathieke logo van Knowledge Cotton wel waarderen. Oké het beest kijkt een beetje uilig, maar daar is alles mee gezegd. Het shirt kent een prima fit en is uiteraard, zoals de gehele collectie van Knowledge Cotton, enkel van verantwoorde materialen gemaakt. In dit geval gaat het dan om 100% biologisch katoen. En gezien een beter milieu nog altijd bij jezelf begint, zeg ik dat iedereen dit shirt moet kopen. En dat is precies wat je kan doen bij de Bijenkorf. Shoppen was nog nooit zo verantwoord.

 

Knowledge Cotton Denim Shirt