Lacoste Crewneck,

Lacoste Crewneck Header Crop

Het France Lacoste blijft toch altijd weer met prima sportswear klassiekers komen. Zo ook dit seizoen met een doodeenvoudige crewneck sweater. Althans, zo lijkt het op het oog. Dat Lacoste wel iets meer doet, dan bijvoorbeeld een Champion, voor het maken van een sweater wordt duidelijk wanneer je een beetje goed naar alle details kijkt.

Oké, rood wit blauw op de mouw kan in bepaalde groepen weleens verkeerd opgevat worden. Maar sinds Thom Browne denk ik dat fashionable Nederland daar minder angstig voor geworden is. De trui is bijzonder slank gesneden, dus zak niet iedereen even goed passen. Maar voor de mensen waarbij de gemiddelde crewneck als een juten zak zit, is dit de perfecte sweater. Die gasten van Stuarts hebben de trui overigens op voorraad.

Lacoste Crewneck