Levi’s Bretonse Trui,

Levis Bretonse Trui Detail Crop

Hoewel we dit jaar wederom niet genomineerd waren voor die immer prestigieuze Award show van die Duitse online retailer, nemen we af en toe nog wel een kijkje in de sale-rekken daar. Eigenlijk zonder de intentie er ook maar over te schrijven, maar hey, de shop converteert als een malle en onze hostingkosten moeten ook betaald worden. En als ze dan ook nog eens hele matenseries van een prima truitje van Levi’s in de uitverkoop rammen, wie ben ik om deze niet met jullie te delen.

Maar echt eerlijk, dit is een prima trui van Levi’s. Een Bretonse Trui met een bescheiden twist. In plaats van het standaard strepen patroon van een normale Bretonse trui, heeft Levi’s gekozen voor een ingewikkeld geweven variant met alle kleuren in de mix welke gebruikelijk zijn bij de normale Franse zeevaarders truien. Voor nog geen acht tientjes was deze toch moeilijk te laten liggen, zelfs als je niets met Lieke en haar postbode hebt. Check het zelf bij Zalando.

Levi's Bretonse Trui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.