Levi’s Double Stitch Trucker,

Levis Trucker Double Header Crop

Nu ben ik redelijk autistisch en kan ik bijzonder slecht tegen veranderingen. Wanneer Levi’s dan ineens besluit dat de basis van alle denim jackets ook wel een refresh kan gebruiken ben ik natuurlijk een aantal dagen van slag. (Eerlijk, zo extreem is het niet maar licht verbaasd was ik wel..) Laten we wel wezen, de oorspronkelijke Trucker Jacket is toch wel een dingetje.

Maar eerlijk is eerlijk, deze vernieuwde variant van dit succesnummer van Levi’s is stiekem best vet. De fit is sowieso iets beter dan de gebruikelijke Trucker. Daarnaast zijn die double stitch details best cool. En wat te denken van die steekzakken in de voorkant van de jas. Serieus, waarom hebben ze deze bij het origineel niet bedacht. Hoe verwacht je dat we heel casual kunnen hangen als je geen steekzakken in je jas maakt? Anyways, deze vernieuwde versie ligt momenteel op voorraad bij shops als Stuarts, lijkt mij een redelijke no-brainer dat je deze nog nodig hebt.

Levi's Trucker Double

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.