Mark McNairy White Buck Brogues,

Mark McNairy Brogue Header Crop

We blijven even in de schoenen deze week. Wie ooit bedacht heeft dat de kleren de man maken, we weten allemaal dat een goede outfit begint bij de juiste schoenen. En voor elke gelegenheid heeft een beetje menswear fanaat wel de juiste schoenen in huis. Ik zoek echter nog even voor het moment dat een wit suède brogue op een rode brick zool van toepassing is.

Ik gok op die picknick met je nieuwe schoonouders. Je hebt geen idee wat je moet verwachten, je weet dat ze veeleisend zijn voor hun prinsesje en je gokt dat je Kid Robot Max 1 niet in de smaak zullen vallen. Dat is het moment om spierwitte suède brogues van Mark McNairy aan te trekken. Wellicht met een goed seersucker pak, Supreme x Brooks Brothers anyone, of gewoon een prima khaki chino en een blauwe oxford button down. Anyways, zij zullen je zien als nieuwe aanwinst in de familie en hebben geen idee dat je gewoon skeer in de sale bent wezen shoppen bij East Dane.

Mark McNairy Brogue Full

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.