Nudie Jeans Grim Tim Dry Selvage,

Nudie Grim Tim Selvage Header Crop

Er zijn gewoon teveel goede makers van mooie raw denims om in een lifetime te kunnen rocken. Met een beetje fatsoen moet je een nieuwe raw denim wel een jaartje full time draagtijd gunnen voor het echt je broekie is geworden. Met alle raw denims welke ik ooit nog wil rocken moet ik mijn levensverwachting ongeveer zien op te rekken tot de 146 jaar.

Naast alle hype merken en super exclusieve merken zijn er namelijk ook gewonere labels als Nudie Jeans welke ook zo af en toe een heerlijke Selvage Dry Denim de markt in trappen. Geen fancy gedoe, gewoon eerlijke organische droge denims. Dit maal komt de Grim Tim weer beschikbaar in een Dry Selvage. De fit van de Grim Tim is moeilijk in een zin te beschrijven, anders dan gewoon prima. En de broek is in elkaar geklust van een lap denim met een mooie oranje selvage. Uiteraard komt deze Nudie ook met de kenmerkende stiksels op de kontzakken. Deze prima broek kan je vinden bij OiPolloi.

Nudie Grim Tim Selvage Full

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.