Polo Ralph Lauren Chino,

Polo Chino Embleem Crop

Deze gaat wellicht voor een groot deel van de lezers te ver, maar ik kan er niets aan doen, ik vind hem vet. Deze chino van Ralph Lauren met all over embleem borduursels. Dit is prep en daar moet je van houden. Natuurlijk moet je onder een dergelijke broek andere schoenen dragen dan het model van de Bijenkorf aan kreeg, maar dat is een detail.

Een detail welke niet groter is dan de details op deze broek. Niet alleen zijn de borduursels behoorlijk on point, ook krijgt de broek een prima vintage washing mee. Het is net als of je pa deze broek nog gerocked heeft tijdens zijn tijd op Harvard, of welke Ivyaanse toko dan ook. Beefroll Penny Loafers eronder en je zit gebakken. Zoals gezegd, de broek is op voorraad bij de Bijenkorf, verwacht overigens geen Dockers Alpha Khaki fit, deze Ralph Lauren is iets wijder en de pijp loopt een stuk klassieker recht. Maar met een dergelijk juweeltje maakt dat niet uit.

Polo Chino Embleem Full