Polo Ralph Lauren Patchwork Shirt,

Polo Ralph Lauren Patchwork Detail Crop

Het is weer de beste tijd van het jaar om shit te kopen die je niet nodig hebt. Anders gezegd, het is bij bijna alle shops weer sale. Natuurlijk niet de fijnste tijd van het jaar voor de hardwerkende winkelier, maar voor de hardwerkende shopper is dit toch altijd wel een momentje. In de sale koop ik meestal juweeltjes welke ik normaal zou laten hangen daar ik het echt niet nodig heb.

Dit is zeg maar de manier om je garderobe aan te vullen met de meest onnodige shit denkbaar. Enkel aan te raden wanneer je budgettechnisch nog ruimte overhoudt om tijdens de non-sale periode wel je basis garderobe in orde te hebben. Mocht dat niet het geval zijn, sla dan alsjeblieft de sale over en investeer in shit die je echt nodig hebt.

Echter is je basis garderobe on point en denk je, tering ik wil lomp shoppen zonder een lomp gat in mijn rekening te slaan, dan is dit je moment. En zo spotte ik dus dit vette shirt bij de Bijenkorf. Gewoon zo’n moment van filteren op designer en maat en zien wat ze in de webshop hebben hangen. Dit patchwork shirt van Polo Ralph Lauren was op moment van schrijven nog voorradig in een M en een L. Yes, mijn maat ertussen. En fuck, Polo en Patchwork, hoe kan dit verkeerd gaan? Had hier RRL op gehangen dan was die waarschijnlijk al driemaal op eBay verschenen, nu met het gewone Polo logo kan je hem voor een prikkie scoren. Zoals gezegd bij de Bijenkorf op voorraad.

Polo Ralph Lauren Patchwork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.