Scotch & Soda Trucker Jacket,

Scotch Soda Trucker Jacket Detail Crop

In het kader van support your local, een kleine verwijzing naar een van de leukere shops uit de 035 area. Denimplus zit in het centrum van Bussum en voor mij is Bussum jeugdsentiment. Dus af en toe rijdt mijn Saab die kant op om te kijken hoe dat dorp er nu weer bij ligt. En uiteraard om ook een glimp op te vangen van de nieuwe collectie van die sympathieke lokale helden.

Mooi nieuws, ze hebben dus tof spul van Scotch & Soda op voorraad. En hoe vet ik Scotch & Soda als merk vind, hoe slecht trek ik hun winkels. Ik voel me in die merkenshops van Scotch & Soda niet thuis. Ten eerste meurt het naar cheap cologne, ten tweede ben ik een half dove oude zak en draaien ze er kut muziek die ook nog te hard staat. Hoe anders is die beleving wanneer je binnen loopt bij Denimplus. Wanneer ze dan ook nog juweeltjes als deze denim jacket met prima patchwork op voorraad hebben hoef je toch geen twee keer na te denken. No disrespect Scotch, ik hou van je, maar die shops moeten echt anders.

Scotch & Soda Trucker Jacket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.