Thom Browne Varsity, houdt het nooit op?

Thom Browne Varsity Header Crop

Jezus, hoe krijg je het voor elkaar om keer op keer een nieuwe Varsity te droppen en keer op keer je eigen jassie weer te overtreffen. Die Thom Browne heeft het Varsity spelletje toch verdomd goed door. En nu kan ik het mis hebben, maar volgens mij weet die ook iedere keer weer de prijs wat op te krikken.

En nee, ik heb zelf nog geen enkele Thom Browne varsity op de kop getikt. Ik rijd een Saab welke in aanschaf goedkoper is dan in onderhoud en ik houd teveel van goede vakanties. Maar stel dat ik mijn wagen zou inruilen voor een NS Trajectkaart en All-in vakanties met Corendon prima zou vinden, dan zou ik zeker een Thom Browne jassie op de kop tikken. Dragen ho maar, als de dood dat een mede forens zijn Kiosk kop koffie over mijn helder witte lederen mouwen zou morsen.

Deze Varsity van Thom Browne kent weer een combinatie van belachelijk lekkere materialen. Wat te denken van een kasjmier navy body en zacht lederen mouwen. Uiteraard zijn de geribde boorden weer van prima kwaliteit en mag de tricolor branding van Browne ook niet ontbreken. Verdomme wat een allerjezus vet jassie, uiteraard op voorraad bij END.

Thom Browne Varsity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.