adidas x Raf Simons Stan Smith,

adidias Raf Simons Stan Smith header Crop

Godverdomme, heb ik net een paartje adidas op de kop getikt, ben ik net over mijn aversie tegen dit label heen en dan flikken ze dit. Hoe komt het eigenlijk dat ik shit van Nike eerder pik dan bagger van adidas? Waar ligt die grens die mij ineens een hater kan maken. Waarom mag Nike fout op fout op fout stapelen, zonder dat ik al mijn Nikes wegtief.

Of hebben we hier gewoon te maken met een enorme vendor lock-in? Is die grens gewoon een van aantallen. 1 paar adidas flikker je makkelijker weg dan 150+ paar Nikes. Zal dat het gewoon zijn? Wellicht moet ik gewoon niet zeiken en accepteren dat bagger als deze Raf Simons Stan Smith gewoon gedropt blijft worden, zolang er idioten zijn die hier dikke knaken voor neer willen tellen. Want met alle respect lieve fashion vrinden, je bent toch mesjokke wanneer je 4x de normale prijs van een OG neertelt voor een lelijke kopie van een wazige designer?

Of sta ik hier alleen in? Natuurlijk leuk prijsje voor premium lappen leder op een Stan Smith, maar wanneer je die premium lappen leder gewoon erop plakt en de 3 strepen de 3 strepen laat en die mafkees van een Raf zich er verder niet mee laat bemoeien, misschien zou ik dan een premium prijs ook kunnen waarderen. Maar tot die tijd is dit gewoon waardeloze bagger. Mocht je je centen zat zijn en echte klassiekers niet kunnen waarderen, surf dan naar Oki-Ni voor deze rommel.

adidias Raf Simons Stan Smith

 

Tags from the story
, ,