adidas ZX Flux,

adidas ZX FLux Header Crop

Nee nee, ik heb geen dreigbrieven van adidas ontvangen, ik heb geen advocaten aan de deur gehad en ik blijf bij mijn standpunt van gister. Die Raf Simons joint van adidas moeten ze gewoon mee kappen. Kijk namelijk wat voor moois ze wel op de markt kunnen brengen. Eerder al schreef ik enthousiast over de ZX Flux en ook in de laatste colorways die gedropt zijn kan ik deze schoen zeer goed waarderen.

Neem deze helemaal grijze versie, hier is helemaal niets, maar dan ook niets mis mee. Ok√©, misschien had een witte veter niet misstaan, maar daar blijft het dan ook wel bij. Dit is de ideale schoen bij iedere outfit. Grijs match gewoon bij alles. En ondanks die high tech materialen en die space age shape van de schoen, blijft het onmiskenbaar een adidas sneaker. En dan wel een adidas sneaker van het juiste soort. Tel daar dan ook nog eens de uiterst prima prijs bij op en hoppa. Dus adidas, alsjeblieft stop met die onzin met Jeremy Scott en Raf Simons en blijf je gewoon focussen op juweeltjes als deze ZX Flux. Geloof me, sneakerheads zullen jullie dankbaar zijn! Deze ZX Flux vond ik overigens bij FreshCotton, alwaar ik ook de foto’s jatte.

adidas ZX FLux

Tags from the story
,