Carhartt Morton Shirt Double Denim,

Carhartt Double Denim Shirt Header Crop

Toch is dat Carhartt zo op zijn gemak bijzonder lekker bezig met het droppen van prima items in even zo prima collecties. Neem dit Morton shirt bijvoorbeeld. Geheel in lijn met de colorblock trend welke alweer een jaar of wat mee gaat en nog steeds niet saai is. Dit shirt komt in een combinaties van twee kleuren denims.

De enige vraag die ik nog heb is of ze bij FreshCotton het aan het juiste eind hebben wanneer ze zeggen dat de bovenste helft zwart is, of dat mijn monitor het bij het juiste eind heeft en een donkerblauwe bovenkant toont. Ik gok dat dit een kwestie wordt van naar de fysieke winkel gaan, checken welke kleur het echt is en dan daar bij het kassablok maar meteen afrekenen. Of je moet natuurlijk van een gokje houden en direct bij FreshCotton een bestelling plaatsen en afwachten wat het wordt.

Carhartt Double Denim Shirt

 

Tags from the story
,