Ceizer x New Era,

Ceizer New Era Crop

Ceizer had toch al zeker weer een week of twee geen collab gedropt en dus was het er weer hoog tijd voor. Deze collab is voor alle cap liefhebbers, deze collab is immers samen met de cap-koningen van New Era. En naast de gebruikelijke snapbacks komt deze drop ook met een serie beanies. Daar de winter toch alweer begonnen is, komen ze precies op tijd.

De Caps komen in meerdere kleuren allen met verschillende details. Naast een prima stuk borduursel op de voorkant van de cap, komen bijna alle caps met een tekst op de achterkant en een Ceizer print aan de onderkant van de visor. Erg fijn om te zien dat Ceizer het Perfect thema ook gewoon nog even doortrekt in de caps en beanies. En een black on black cap, ik weet niet hoor, volgens mij hoor je die sowieso in je kast te hebben. De beanies zijn er ook met de, zeker deze week, toepasselijke kreet brrrr.. Fuck yeah, beanies draag je wanneer het koud is. Oh ja, de Caps en Beanies zijn net uitgeleverd aan verschillende shops en zijn zwaar gelimiteerd, wees snel. Een van de shops met voorraden is overigens in Den Haag en heeft onlangs een puike nieuwe webshop online gezet, Baretta!

Tags from the story
,