Common Projects Original Achilles High Top,

Common Projects Header Crop

Begin deze week ging ik even los over premium prijzen voor premium materialen op een foeilelijke schoen. Lees dat item nog even en lees dan hier verder.

Kijk het kan namelijk wel gewoon. Veel geld vragen voor een sneaker gemaakt van premium spul. Wat is nu het grote verschil tussen deze veel te dure schoen en die veel te dure adidas? Kijk goed. Zie je dat? Deze schoen heeft geen gekkigheid. Deze schoen heeft geen initialen van een designer erop geprint staan. Deze schoen is niet in een lage loonland in elkaar geklust, hoewel dat natuurlijk erg relatief is. Made in Italy wil niet zeggen dat het niet uit een sweatshop komt, maar laten we hier het merk maar het voordeel van de twijfel gunnen.

De schoen die je hier ziet is gewoon perfectie is de meest pure vorm van schoeisel. En voor de liefhebbers van het label die geen zin hebben in een high top, kolere, heb ik vanmiddag om 13:00 nog wat moois in petto! Voor nu laat ik het bij deze Common Project Orignal Achilles High Top in een sublieme suède uitvoering, welke je kan scoren bij Mr Porter.

Common Projects

Tags from the story