Fidelity Wool Military Baseball Jacket,

Fidelity Baseball Jacket Header Crop

Het is een varsity geen bomber, waar de grens hiertussen ligt? Pff, hey ben onderzoeksjournalist? Dus wie het weet mag het zeggen en hieronder in de commentsvelden vertellen. Maak er een goed verhaal van en we zien het als open sollicitatie, deal?

Maar deze jas hieronder is dus een Baseball Jacket a.k.a Varsity Jacket. En deze komt van Fidelity. Ik had tot vandaag niet eerder van dit merk gehoord, maar het is weer eens zo’n juweeltje dat ze bij END gespot hebben. Blijkt dat het label al een dikke 70 jaar bestaat en een van de trouwe leveranciers is aan de US Navy. Weer wat geleerd. Dit merk is dus ineens ook gekomen met een heritage achtige lijn welke dan weer op voorraad ligt bij END. Alle items worden nog gewoon in de States gemaakt en deze Baseball Jacket is gefabriceerd van een mooi Melton wol in diep donker rood. De manchetten zijn donkerblauw. Leuk detail is de voering welke een camo print kent. Al met al een leuk label om toch eens in de gaten te houden. De prijzen vallen mij bijzonder mee. Meestal is Made in America niet Made for my American Express, maar in dit geval is het allemaal redelijk betaalbaar gebleven. Check deze Baseball Jacket bij END.

Fidelity Baseball Jacket

Tags from the story
,