Fjällräven Canada Shirt,

Fjallraven Overshirt Header Crop

Dat Fjällräven valt bij mij dus in dezelfde categorie merken en merkbeleving als Patagonia. Wellicht omdat je het tot verkort ook allemaal maar bij een handje vol shops kon halen, maar toch. En laat ik niet weer alle Omroep Max kijkers tegen mij in het harnas jagen, maar je begrijpt mijn punt.

Ook met Fjällräven is eigenlijk helemaal niet zoveel mis. En het is ook wel fijn dat steeds meer fashion-achtige shops begrijpen dat we gewoon graag goed kwalitatief spul willen dat mogelijk ook nog een tikkie functioneel is en tegelijk er goed uit ziet. Wanneer je die drie eigenschappen in een product kan combineren ben je best prima bezig denk ik dan. En wellicht ben ik dan een Omroep Max kijker in spe, dit shirt van Fjällräven is gewoon echt prima. De fit ziet er niet eens heel gek uit, je draagt het immers als een overshirt over je denimshirt en onder je denim jacket. Daarnaast is er eigenlijk nooit iets mis met een mooie zwart rood geblokte flannel. Beetje branding op de drukknopen en je hebt een fashion hit, althans, dat zou het van mij prima mogen zijn. Check het shirt bij END.

Fjallraven Overshirt

Tags from the story