Gant Rugger Crewneck,

Gant Rugger Crewneck Header

Polka dots kunnen nog steeds. En snowflakes als polka dots? Prima, hel waarom ook niet. Sowieso kan in mijn ogen Gant Rugger weinig verkeerd doen, dus witte sneeuwvlokken op een blauwe wollen crewneck, bring it on. Ik ben er klaar voor. Het wordt immers vanzelf weer ruk weer, de winter komt alweer binnen een paar maanden en dus moeten we hartje zomer gewoon kersttruien inkopen. Maar ik doe het lachend.

Deze trui is overigens wel een serieus toppertje voor de winter. Het is gemaakt van een blend van katoen, wol en alpaca wol. Dus de trui is zacht, houdt zijn fit en is warm. Ik zie nog geen redenen om deze trui niet te kopen, behalve dan het feit dat de mussen nog steeds dood van het dak af lazeren. Details, details. Je kan deze crewneck overigens vinden bij Stuarts London, waar ze waarschijnlijk net als de retailers van Nederland met hun handen in het haar zitten en niet begrijpen waarom de wintercollecties al weer uitgeleverd zijn.

Gant Rugger Crewneck

Tags from the story