Gant Rugger Mac Jacket,

Gant Rugger Mac Jacket Header

Jawel, we gooien gewoon nog een Gant Rugger item het web op deze week. Iedereen heeft wel zo hun favo labels en Rugger is er hier een. Ik ben in alle jaren schrijvend over kleding nog nooit een item van Gant Rugger tegengekomen dat ik niet wilde hebben. Kopen is een ander verhaal natuurlijk, unlimited funds is de cheat code nog niet voor gevonden.

Deze Mac Jacket van Gant Rugger staat wel hoog op het wensenlijstje. De kleur is redelijk in your face, maar voor een jas welke je gaat dragen tijdens de meest druilerige dagen van het jaar, kan een fel kleurtje geen kwaad. De stof is een katoen en nylon mix, het belooft je redelijk droog te houden. Maar ik zou er niet onder de douche, of door een wolkbreuk mee gaan. Half lang met een puike fit. De jas ligt momenteel op voorraad bij East Dane, check het!

Gant Rugger Mac Jacket Full

Tags from the story