Gant Rugger Wave Indigo Oxford,

Gant Rugger Wave Indigo Header Crop

Het was alweer een tijdje stil met nieuwe leveringen van Gant Rugger bij FreshCotton. Ik was zelfs even bang dat die gasten gestopt waren met dit fantastische label. Maar thank god, niets is minder waar. Deze week hebben ze bij FreshCotton weer een aardige drop van Rugger in ontvangst mogen nemen. Een van de toppers uit de collectie is dit button down shirt.

Het shirt komt van een mooie oxford stof dat een indigo bad heeft gehad. Als je mij zou zeggen dat de print op de batik methode op gegooit is, dan zou ik je geloven, maar ik heb daar nog geen bewijzen voor gevonden. Wel is de print vet! All over prints op indigo button down shirts, ik weet niet, maar volgens mij is dat gewoon altijd een winnende combo. Check dit Wave Indigo shirt van Gant Rugger bij FreshCotton, wees wel snel. Voor je het weet is alles weer weg.

Gant Rugger Wave Indigo