Grenson Fred Burgundy Commando,

Nu weet ik dat je nog helemaal niet aan de herfst en kloteweer wilt denken, maar we zullen er binnenkort toch weer aan moeten geloven. En dan is het maar goed dat je nu al deze schoenen hebt gezien. De Grenson Fred is een bekende schoen. Echter hebben we deze nog niet eerder in deze uitvoering voorbij zien komen.

De grove Brogue Boot van Grenson is voor dit komende najaar uitgevoerd in een mooi Burgundy leder met een belachelijk goede Commando zool. Deze combiantie heb ik zelf afgelopen winter gekocht in de Hadley boot. En ik moet zeggen deze Brogue variant zal zeker niet misstaan naast de Hadley (hier afgebeeld in een andere kleur overigens). Anyways, lang verhaal kort, jou nieuwe winterschoenen haal je nu al bij END. Mocht je je afvragen hoe ze vallen? Das behoorlijk true to size, ik rock Grenson in een UK9 net als mijn Clarks. Mijn Nikes heb ik altijd in een US10.

Grenson Fred Burgundy Commando