Levi’s 511 Grijs Selvedge,

Vergeef me allereerst voor de ruk kwaliteit van de foto’s. De webshop waar ik de broek vond had helaas geen betere foto’s en toch wilde ik heel graag de broek delen. Nu had ik kunnen mailen met een verzoek tot betere foto’s, maar gok dat tegen de tijd dat ik deze zou ontvangen, de broek wel al uitverkocht zou zijn.

Dus vandaar, slechte kwaliteit foto’s van een verder prima broek. Een uiterst prima broek. Het gaat hier om een Levi’s 511, dat strakke model van ze. Niet een broek welke ik normaal snel zou aanraden, maar in deze kleur met deze stof kan het prima. Grijze denims met een mooie selvedge zijn bijzonder schaars. Een van de weinige andere mooie grijze selvedge denims die ik ken is van RRL en RRL is per definitie duur. Deze 511 van Levi’s valt nog redelijk mee voor wat betreft de prijs. De enige vraag is, zou je een broek bestellen waarvan je enkel ruk kwaliteit foto’s gezien hebt? If so, check Stuarts in London.

Levi's 511 Grijs Selvedge