Nike Air Footscape Desert Chukka,

In dezelfde colorway als die Huarache van laatst. En in mijn ogen gewoon een eerbetoon aan de Air Max Amsterdam, hoewel die Hua alweer als Miami door het leven gaat. Ik blijft koppig, ik zie hierin een Amsterdam en dus moet ik deze hebben. Niet dat deze schoen zo makkelijk te dragen is, laat staan in deze kleurencombo. Maar ik vind hem vet.

De Footscape Desert Chukka is een van de moeilijkere schoenen van Nike. Zie deze maar gewoon goed te rocken. het is haast niet te doen. En wellicht maakt dat de schoen zo goed. Wanneer je deze namelijk weet te rocken, is het direct next level. En niet die cheatcodes invoeren en ze onder Jogger Chino’s rocken. Deze Nike Air Footscape Desert Chukka ligt overigens gewoon in alle maten op voorraad bij Size?, geloof dat meer mensen moeite hebben met de vraag hoe rock je deze schoen?

Nike Ait Footscape Desert Chukka

 

Tags from the story
, ,