Nike Solarsoft Moc,

Nike Solarsoft Moc Header Crop

Verdomd vaag schoentje, maar tegelijk best vet. De Solarsoft staat bekend als een bijzonder lightweight schoentje en naar het schijnt is die in deze uitvoering nog lichter dan in eerdere uitgaves. Niet dat dat een reden is om deze schoen te kopen, maar het geeft wel weer een prima verhaal wanneer iemand naar je schoenen vraagt.

De reden om deze schoen te kopen is comfort + stijl. Weer eens iets anders dan de compleet uitgemolken Huarache. Niet dat de Hua niet vet is, integendeel, maar het is zo typisch Nike om 1 model te kiezen en volledig de wereld mee plat te bombarderen. Iets wat met een portfolio aan schoenen zo groot als die van Nike totaal overbodig is om te doen. Hoewel het de productie kosten wellicht wel lekker laag houdt wanneer je ieder jaar 1 model kiest om volledig uit te melken. Jammer dat wij dat in de retailprijs nooit terug zien.

Oh well, feit is dat ze naast hun melkkoetjes ook nog juweeltjes als een Solarsoft droppen. En dat dit schoentje goed is onder een short, maar ook een denim. En je deze na-zomer nog prima een half zomers schoentje kan rocken. Deze quickstrike Solarsoft ligt overigens nog in alle maten op voorraad bij END. 

Nike Solarsoft Moc