Penfield Rochester,

Penfield Rochester Header Crop

Nu weet ik hoe het met jullie zit, maar zo rond deze tijd van het jaar vliegen de centen er altijd harder uit dan normaal. Dit is dan ook het moment om even de kosten te drukken. Daar niets kopen niet echt een optie is, moet je dan gewoon de juweeltjes in de sale weten te scoren. En mocht je een prima sale zoeken, dan zou ik even naar Afura gaan.

Daar haal je nu dus bijvoorbeeld Filling Pieces voor weinig. Maar ook deze jas van Penfield, de Rochester, ligt er nu voor een prima prijs. Zelf scoorde ik van de week mijn nieuwe winterjas al bij Afura. En ik moet zeggen, de service van die gasten is echt top. Mooi doosje als verpakking, snelle levering, helemaal niets mis mee. Wellicht dat ik deze Rochester van Penfield ook nog even op de kop ga tikken. Daar de jas die ik net gescoord heb bij hun nog iets te warm is voor Augustus.

Penfield Rochester