RRL Denim Jacket,

RRL Denim Jacket Header Crop

Stel je las die post vanmorgen en dacht: “Fuck een denim jacket, dat ontbreekt nog in mijn garderobe.”. Dan is dit het moment om ons te danken voor weer het maximizen van je creditcardlimiet. Sorry daarvoor overigens, maar dat afbetalen aan de AMEX kan altijd nog wel, no worries. Op het moment van schrijven is het zondagavond, vanmiddag was bijzonder regenachtig. En wat is er beter op een regenachtige zondagmiddag dan een single malt in je glas te schenken en te gaan browsen op de site van Frans Boone?

Daar spotte ik dus deze Denim Jacket van RRL. En ja dit is een merk dat vreselijk gehyped is door bijna iedere denim head. Maar echt, wanneer je een item van RRL in je kast hebt hangen, ben je hooked. Shit van RRL is erger dan heroine. Hoewel ik die laatste enkel van horen zeggen heb. Anyways, we hadden het over het gebrek van een mooie denim jacket in je garderobe en geloof me, ik heb je denim jacket dus gister gevonden bij Frans Boone. Deze jas van denim is zowaar gevoerd. De voering is van een doek van een mix van wol en nog wat zooi en ziet er prima uit. De fit van de jas wordt gewoon net wat toffer wanneer die mooi gevoerd is. De denim zelf is rigid en her en der vindt je een mooie selvedge terug.

Overigens hoef je tegenwoordig niet dat takken eind naar Oud Sluis meer te crossen om iets van Frans te kopen. Niet dat het een slecht plan is zijn winkel te bezoeken, maar voor de gemiddelde Nederlander ligt Oud Sluis gewoon niet om de hoek. Fuck it, je bent sneller in Londen. Dus Frans, top dat je online bereikbaar bent! En om het jullie helemaal makkelijk te maken je creditcard direct te maxen, hier de directe link naar dit perfecte jassie.

RRL Denim Jacket