Scotch & Soda Chino,

Scotch Soda Bloemen Chino Detail Crop

Deze is niet voor iedereen weggelegd. Maar wanneer je bovenbenen niet al te gespierd zijn moet je hier makkelijk in weg mee komen. Alleen doe me een lol, lees nooit, maar dan ook nooit het waslabel. Spoiler-alert, er zit spandex in deze broek verwerkt. In de jaren tachtig werd spandex in broeken verwerkt welke tegenwoordig hip yogabroeken heten. Groot verschil met nu is dat destijds spandex broeken alleen in felle neon kleuren te krijgen was en mannen ze droegen bij het sporten. Lang verhaal kort, wanneer iemand zei het lijkt wel spandex, dan liep je voor lul.

Echter dat is absoluut niet het geval met deze broek van Scotch & Soda. Wellicht komt het ook omdat deze broek enkel voor 5% uit spandex bestaat, maar ook het feit dat het gewoon een beschaafde kleur is kan hier aan bijdragen. Je moet wel van een print houden. En zoals je weet een print op een chino, ik vind het prima. Tikkie prep, helemaal niets mis mee. Je kan de broek scoren op de site van Scotch & Soda, maar ook bij de Bijenkorf. En daar de Bijenkorf het niet erg vind wanneer een blog de hostingkosten wil terugverdienen en dus gewoon lekker adverteert bij bloggend Nederland, gaat de link van dit artikel naar de Bijenkorf en niet naar Scotch & Soda, jij zou hetzelfde doen toch?

Scotch & Soda Bloemen Chino

 

Tags from the story