Scotch & Soda Quilted Bomber,

Scotch Indigo Bomber Header Crop

Het was natuurlijk wachten op de zoveelsteĀ variant op de Bomber, maar ook deze is wel weer goed geslaagd. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld, daar ik Scotch & Soda nog weinig op echt grote fouten heb kunnen betrappen. Nou ja, op die ene keer na dan dat ze niet wilde adverteren op OurBubble, maar dat is een detail. En zo zie je maar weer hoe onafhankelijk we zijn, want ondanks dat ze op geen enkele wijze ons serieus genomen hebben, blijven we nog vol liefde over dit heerlijke label schrijven.

Zo ook over deze Bomber. En ik weet dat ik eerder al eens geroepen heb dat de Bomber game over is. Maar ik ben bang dat de Bomber een beetje het Camo onder de jassen is geworden. Er komt geen eind aan en ik vind het wel prima. Deze Bomber van Scotch & Soda kent een subtiele twist. Deze Bomber komt met een Quilted buitenkant in een colorblock van verschillende tinten Indigo. We kunnen dus stellen dat we een Indigo dagje hebben na het shirt van deze ochtend, en daar is helemaal niets mis mee. De fit is des Scotch & Soda’s, het moet je passen maar als het past zit het als gegoten. De jas is prima als herfst jas, maar ook een goede vervanger voor je sweater over een mooie witte Oxford Cloth Button Down op een chino of goeie denim. Ik spotte deze jas overigens bij de Bijenkorf.

Scotch Indigo Bomber

 

Tags from the story
, , ,