Timex Diver,

TImex DVR Header Crop

Timex, we hebben toch al menigmaal over dit merk geschreven, gek genoeg is deze Diver nog nooit ter sprake gekomen. Op zijn minst bijzonder want deze klok lijkt bijzonder veel op de zwaar gehypte Timex x J.Crew klok van een tijd terug. Alleen met dat verschil dat deze Diver iets meer kleur bevat. Details waardoor ik deze klok nog meer waardeer overigens.

Natuurlijk hou ik vreselijk veel van merken als Rolex en Tudor, maar het ik een redelijke gap zitten tussen wat ik vet vind en wat mijn creditcard me nog toe staat. Daarnaast wanneer mijn horloge een stuk goedkoper is, hou ik meer centen over voor schoenen. En we moeten nu eenmaal prioriteiten stellen in het leven. Dat gezegd hebbende komen we weer terug bij deze Timex. Dit is een behoorlijke bang voor een buck. Ten eerste is het een Amerikaans merk, ten tweede heeft het een belachelijk lange historie en ten derde is het gewoon een rock solid klok. Tel daar de drie nato straps welke je meegeleverd bij op en we hebben een winnaar. Ik spotte deze klok bij FreshCotton overigens.

UPDATE: Mocht je nog meer budget voor schoenen over houden, check dan 10:35, daar is deze Timex Diver nu in de SALE!

TImex DVR

 

Tags from the story