Tricker’s x Frans Boone Logger Boots,

Trickers Short Logger Boots Crop

Tricker’s is bekend, Frans Boone hoeven we ook niet meer voor te stellen. En het feit dat Frans al geruime tijd zijn eigen kleurencombo’s laat samenstellen bij Tricker’s is ook al geen nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat er van deze collabs weer nieuwe modellen op voorraad zijn gekomen in Oud Sluis. En een van die schoentjes was dusdanig opvallen dat ik het niet laten kon om er even over te pennen.

Deze Tricker’s Two Tone Logger Boots zijn dus net vers van de pers binnen en ik vind het een pracht schoen! Nee heus. Ik heb een zwak voor Saddle Shoes, ik had echter nooit ingedacht hoe een Saddle Shoe zich zou vertalen naar een boot. Maar deze Two Tone Logger Boot komen daar toch ernstig bij in de buurt. En in tegenstelling tot de normale Saddle Shoe is deze boot echt prima geschikt voor de herfst en winter.

Uitgevoerd in een prachtige Cola Suède met side panels en schacht van koffie bruin leder, een heerlijke combinatie. En Frans zou Frans niet zijn wanneer die niet nog even een opvallende kleur zou toevoegen aan het geheel, zie daar de oranje Itshide Commande zool. De messing veteroogjes met vierkante lederen veter maken het geheel prachtig af. De prijs is hoog, maar vele malen lager dan die jas van vanmorgen. Check ze bij Frans Boone.

Tricker's Short Logger Boots Full

Tags from the story
, ,