Universal Works Deck Jacket,

Universal Works Deck Jacket Header Crop

Universal Works maakt graag vette items welke een oorsprong kennen in de Britse outdoor of workwear of andere heritage tailoring zonder hun eigen unieke identitiet volledig te verliezen in de heritage. Deze Deck Jacket van het label is hier weer eens een goed voorbeeld van. In alles lijkt het een authentiek jassie, nou ja in bijna alles.

Zeg maar het meest belangrijke van een item hebben de jongens van Universal Works wel hedendaags gemaakt, de fit. Waar een normale vintage Deck Jacket als een aardappelzek om je lijf heen hangt, hebben ze bij Universal Works een prima fit weten te combineren met een heerlijke authentieke uitstraling. En daarom staat Universal Works dus redelijk hoog in het lijstje met favoriete merken. Je kan deze Deck Jacket vinden bij END.

Universal Works Deck Jacket