Universal Works Ikat Indigo Shirt,

Universal Works Indigo Shirt Header Crop

Iedere dag leer je wel weer iets. Voor het schrijven van dit artikel ben ik eerst eens gaan Google’n wat Ikat is. Nu heb ik geen mode-opleiding achter de rug en heb ik zelfs geen mode achtergrond, dus deze term Ikat was mij onbekend. Ik zat eerst nog te twijfelen of dat woord ├╝berhaupt relevant was om in de header van de post te gebruiken. Ik ben dus blij dat iuk het even heb op gezocht. En koelere wat heeft de jeugd van tegenwoordig toch een makkelijk leven. Vroeger als ik iets moest opzoeken stapte ik op de fiets en reed ik naar de bibliotheek. Vanaf mijn ouderlijk huis toch al gauw 10 minuten door de polder. Daar ik vreselijk lui ben heb ik die route weinig afgelegd, zie daar mijn gebrek aan kennis. Dan die kids van nu, weten iets niet hatsee google, wikipedia, blogpost hier, mening van een expert daar en ze weten meteen alles. Is alles op het internet waarheid? Pff, welnee, maar was alles in de boeken uit de bibliotheek waarheid dan? Dus dat.

Ik had bovenstaande alinea ook prima kunnen gebruiken om te beschrijven wat Ikat dan echt is, maar waarom CTRL-C CTRL-V doen wanneer ik ook gewoon kan linken naar het Wikipedia Artikel over Ikat. Graag gedaan.

En nu het shirt waardoor ik naar Ikat ben gaan zoeken. Dat is dus dit juweeltje van Universal Works. Ik spotte het online bij Stuarts London en vond het gewoon erg vet. De print is sick en ik heb sowieso een voorliefde voor Indigo blauwe shirts, dus ik zie een win win. Tel daar de redelijk gunstige prijs, plus de prima fit bij op en je hebt een heerlijk shirt van Universal Works.

Universal Works Indigo Shirt

Tags from the story
,