Afura Pop Up Store Re-cap,

Afura Re Cap

Vorige week viel er weer wat te vieren. Zoals eerder aangekondigd hier bij OurBubble gooide Afura voor de derde maal de deuren van een pop-up store open. Uiteraard ging dit gepaard met een feestelijke opening. Evenals bij de voorgaande edities van het openingsfeest werd de drank geleverd door Swinckels’.

Helaas konden we zelf niet van de partij zijn bij deze opening, maar dat wil niet zeggen dat we er geen beeld bij hebben. De boys van Afura hebben hun marketing machine namelijk op volle toeren draaien en dropte meteen de foto’s van het feest in de mailbox. De credits voor deze platen gaan geheel naar Niels Pourchez.

Natuurlijk is het balen wanneer je een feestje mist, maar niet getreurd. Een ieder die de opening heeft gemist krijgt op 2 Oktober nog een herkansing. Dan vieren de boys een bescheiden feest ter gelegenheid van de lancering van hun collab met Simon & Me. En geloof me wanneer ik zeg dat je hier bij wilt zijn. De foto’s van het shirt welke ik voorbij heb zien komen beloven veel goeds. Dus schrijf het vast met een dikke Edding in je agenda, 2 Oktober in de Pop-up store van Afura.