Afura x Simon&Me,

Afura SimonMe

De laatste weken doen die boys van Afura ook wel alles om in de picture te komen, en met succes kunnen we stellen. Eerst openen ze de derde pop-up, dan hosten ze daar een bijzonder goed feestje en vervolgens lanceren ze een collab met Simon&Me. Je weet wel, dat label met die über vette handgemaakte tee shirts.

En ter gelegenheid van deze launch houden ze voor de verandering weer eens een feestje. Uiteraard is de pop up store op de Eerste Boomdwarstraat 10 weer de uitgelezen locatie voor dit event. Welke overigens aanstaande donderdag plaats zal vinden. Het shirt wat ze gaan releasen vindt je hierboven. En geloof me, van alle basic tees welke beschikbaar zijn, is dit by far de beste. Kanye eat your heart out. Dit is A.P.C. maal honderd! De details zijn om van te smullen, tot en met het wapen van Amsterdam aan toe. Meer info over de release vindt je op de facebook page.