Alden x Epaulet Innsbruck,

Alden Epaulet Long Wing Header

Na die rammer van deze ochtend, gewoon nog maar een Alden schoen bij OurBubble. Het is die tijd van het jaar waar alle vette shops hun MTO’s van Alden uitgeleverd krijgen en verdomme dat doet pijn. Mijn creditcard kan al die varianten niet aan en dan moet je dus kiezen en daarvan krijg ik werkelijk kiespijn.

Ook deze made to order van Epaulet bij Alden is perfect in zijn uitvoering. Mocht je een Plain Toe Blucher iets te plain vinden, dan is wellicht deze Long Wing Brogue wat voor jou. Epaulet heeft de neiging om voor Amerikanen gekke namen aan schoenen te verbinden en zo bedachten ze de naam Innsbruck voor deze schoen. Eerlijk waar, ik heb hier toch even over nagedacht en ik kan me geen enkele reden bedenken om deze schoen die naam te geven. Epaulet geeft aan dat deze schoen de associatie met skiën en bergbeklimmen in hun op wekt en dat daarom Innsbruck als Alpenstad een voor de hand liggende naam is. Nu zie ik noch skiën noch bergbeklimmen in deze schoen, daarnaast associeer ik die twee activiteiten niet met Innsbruck. Kort gezegd ik snap er geen moer van.

Gelukkig snap ik de schoen zelf wel. Dit is mogelijk not betere porno dan die PTB deze ochtend. Verdomme wat een ongelooflijk lekkere schoen. De Long Wing Brogue van Alden is vet. Een Long Wing Brogue in bruin Chromexcel van Horween is belachelijk vet. Voor de verandering en het seizoen komt deze schoen op een grove Commando zool. En nu mag jij kiezen, welke gaat het worden? De PTB of de LWB?

Alden x Epaulet Long Wing

Tags from the story
, ,