Filson 72-Hours Briefcase,

Filson  Detail Crop

Filson snapt als geen ander wat je zoekt in een tas. Daarnaast weten ze ook perfect het nut van een tas te omschrijven in de naam. Hier kunnen veel labels met artsy-fartsy namen nog wat van leren. Waarom komen tassen van Filson hier zo vaak aan bod? Ze zijn absurd sterk, Filson geeft een belachelijk goede garantie, ze zijn praktisch en ogen erg vet.

Nu komt Filson met de 72-Hours bag. Een tas die prima voor normaal kantoorwerk gebruikt kan worden. Maar op die ene perstrip van twee of drie dagen fungeert deze ook als uiterst geschikt pakezel. Dankzij het formaat kan die altijd mee in de handbagage, dit in tegenstelling tot rol trolleys. Reis je dus met een rol trolley als handbagage met een obscure vliegtuigmaatschappij naar een nog obscuurdere locatie met een veel te klein vliegveld zit je al gauw in een absurd kleine Bombardier met als gevolg dat je rol trolley alsnog als check in bagage wordt behandeld. Zit je voor het boarden je laptop en headset uit je rol trolley te vissen en klungel je met je handen vol naar de bus die je ergens achter op de polderbaan bij je vliegtuig dropt. Anyways, om deze kleine ongemakken te voorkomen is deze Filson tas dus ideaal. En dan heb ik het nog niet eens over de vele vakken, de zwarte lederen handgrepen, het waterdichte canvas en de levenslange garantie. Voor Filson heb ik overigens een nieuw adres gevonden, gewoon een webshop in Nederland met een belachelijk grote Filson collectie, ideaal. Check het bij Beau Bags.

Filson 72

Tags from the story