Fred Perry x Raf Simons,

Fred Perry Raf Simons Header Crop

Niet al te lang geleden was ik niet bijster positief over een Raf Simons collab. Ik snap best dan een gevierde modeontwerper graag wat creatieve samenwerkingen aan gaat met diverse merken, maar de verkrachting van één van de weinige echte klassiekers van adidas ging mij gewoon een brug te ver.

Wat mij niet te ver gaat is de veel subtielere samenwerking van Raf Simons met Fred Perry. Wellicht ben ik gewoon een dusdanige catwalk-leek dat ik iets simpels als een colorblock polo wel begrijp, maar high fashion meuk niet snap. Kan natuurlijk. Of ik trap gewoon niet in alle bullshit die ons maar wordt opgeworpen. Anyways, terug naar het positieve nieuws. Deze polo is vet. En daar het na nog een weekje zomerweer toch echt herfst gaat worden is een long sleeve polo helemaal niet zo gek om in de kast te hebben hangen. Deze met prima kleurvlakken van een lap premium piqué katoen zal het prima doen. Subtiel Raf Simons onder het Fred Perry logootje, zo kan het Raf! Ik spotte dit shirt van Fred Perry x Raf Simons overigens bij Oki-Ni, waar ze ook al die andere Raf Simons meuk hebben.

Fred Perry x Raf Simons