Gitman Vintage Japanese Denim,

Gitman, het is een hate it or love it dingetje. Wanneer de fit van deze shirts je bevalt dan heb je hier een top label aan. Wanneer de fit van deze shirts je niet bevalt, dan moet je hopen op een goede kleermaker en dan heb je er alsnog een top label aan. Wanneer de fit je niet bevalt en je geen kleermaker kent die je vertrouwd, dan moet je dit merk gewoon links laten liggen.

Echter wanneer je het links laat liggen, dan loop je wel toppers als dit denim shirt mis. Klassiek gestyled shirt van Gitman, maar dan gemaakt van een mooie denim overgevlogen uit Japan. Als je beseft hoeveel vlieguren dit shirt gemaakt heeft om van Japan naar de States en weer naar jouw voordeur te reizen, dan valt de prijs nog alles mee. Yes, made in America, vandaar ook de fit. Kwaliteits product van een belachelijk lekkere lap stof. Gelukkig ken ik een goede kleermaker. Check het shirt bij East Dane.

Gitman Vintage Japanese Denim