Levi’s Made & Crafted Denim Mountain Shirt,

Levis Made Crafted Denim Shirt Header

We blijven even shoppen bij East Dane vandaag. En we blijven ook vooral shoppen voor shirts. En ook dit maal is het een denim shirt. En wederom kan je je vraagtekens zetten bij de fit. Op de foto’s lijken de mouwen en body een stuk korter dan het shirt breed is. Maar ook dit is weer niets waar een goede kleermaker geen raad mee weet. Dus ik maak me weinig zorgen.

Vervelender is het om een van de vetste denim shirts van het jaar mis te lopen, me dunkt. Want laten we wel wezen, dit is toch een puik staaltje design van dat Made & Crafted team van Levi’s. Vier tinten indigo op één shirt van een mix van linnen en katoen. Prima voor de herst als overshirt over je flannel shirt of als ondershirt onder je cardigan. Rock hem op een chino of je rauwe denim.

Levi's Made & Crafted Denim Shirt Full