Levi’s Suède Trucker,

Levis Suede Trucker Header

De Trucker van Levi’s ben ik al in vele varianten tegengekomen, maar ik spotte vandaag weer een versie welke ik nog niet eerder had gezien. Althans, welke ik niet eerder had gezien in een winkel waar die als nieuw en legit verkocht werd. Kijk de Trucker is al zou oud dat die haast in iedere variant wel een keer uitgebracht geweest zal zijn, dus ook in het suède.

En ik weet niet of dit nu direct een jassie is wat ik op de kop ga tikken. Maar ik kan de jas zeker wel waarderen. Sowieso is er met de Trucker weinig mis. Een denim versie hangt ook bij mij in de kast. En daar raak ik direct de spijker op de kop. Bij mij hangt de Trucker vaker in de kast dan ik hem daadwerkelijk aan trek. En met een Trucker van suède weet ik niet of dit verschijnsel direct gaat veranderen. Ik gok wanneer ik iemand hem zie rocken met een mooie raw denim eronder en een paartje Wolverine 1000 Mile Boots of wellicht een Red Wing Blacksmith eronder, dat ik zou denken, damn dat jassie heb ik ook nog nodig. Maar ook op dat moment hoop ik me te herinneren wat ik hier vandaag geschreven heb. Een Trucker hangt vaker in mijn kast dan ik hem dragen zou. En heel eerlijk, dat verdient zo’n jassie niet. Dus stel je vindt hem vet, je koopt het jassie, doe mij dan een lol, draag deze jas helemaal af. Deze Suède Trucker van Levi’s verdient dat gewoon. Bijzonder mooi, maar niet voor mij.

Levi's Suede Trucker Full

Tags from the story