Levi’s Vintage Clothing Bomber,

Levis Suède Bomber Header

Mocht je nog geen suède bomber op de kop getikt hebben en zit je nog redelijk in dubio of je dit gaat doen, dan is vandaag jouw dag bij OurBubble. Twee cognac kleurige suède bombers zullen zich aan je voorstellen. En laten we beginnen met de duurste van de twee. Deze Bomber komt van Levi’s Vintage Clothing.

En wat weten we van LVC? Kwaliteits spul met een heerlijk verfijnde afwerking. En geloof me, dat is met deze bomber weer eens niet anders. Het suède dat gebruikt is voor deze jas komt van een schapenhuid. De jas is gevoerd met wat ze noemen een sharkskin stof, don’t ask ik heb nog niet op Google gezocht wat dit inhoud. De kraag en manchetten zijn van een chocolade bruine wol gemaakt. Al met al is dit een prima jassie. Natuurlijk is die prijs niet de allerscherpste, mocht je iets in een lagere prijsklasse zoeken, moet je rond een uur of één vanmiddag weer even terugkomen. Deze Levi’s Vintage Clothing Bomber scoor je bij Stuarts London.

Levi's Suède Bomber Full

Tags from the story
, ,