A.N.T Origins Lookbook 2014/ 2015,

ANT FW

Gisteren riep ik al dat we het lookbook van die boys van A.N.T. Origins nog wel online zouden knallen deze week. En nu had ik natuurlijk kunnen wachten tot vrijdag, maar fuck, soms brandt het gewoon te hard om niet te plaatsen. Ik ben niet van het rustig afbeeldingen laten lekken. Shit is nieuws wanneer het nieuws is en dat is nu.

Want naast het feit dat die lui de hulp in hebben geroepen van THRLD.com voor het schieten van de perfecte foto’s hebben ze ook uiterst slim de hook-up gezocht met Careaux. En mocht je Careaux niet kennen, check haar Instagram maar effe. Die chick heeft een bepaalt stijltje gecreëerd waarin zij al haar favoriete schoenen het web op knalt. Maar af en toe wisselt ze ook eens van de schoenen naar andere items. En als je een beetje rustig door het nieuwe lookbook van A.N.T bladert, dan kom je meer van haar werk tegen. Best lekker dat A.N.T. haar heeft weten te strikken. Met samenwerkingen met lui als Jeff Staple bijvoorbeeld gok ik niet dat ze werk te kort komt.

Naast die illustraties staat er overigens veel meer moois in het lookbook, maar dat spot je zelf hieronder allemaal maar. Meer nieuws over A.N.T Origins kan je overigens vinden op hun Facebook page.