A.N.T Origins Lookbook,

ANT FW

Wanneer je de heren van A.N.T ook volgt op Instagram, dan had je al het een en ander aan beelden voorbij kunnen zien komen van het nieuwe Lookbook van A.N.T. Origins. Ook voor de herfst en winter hebben ze weer een verdomd lekkere collectie in elkaar gezet. Dus hier de beelden.

Van Varsity’s tot skinny joggers, van bubble jackets tot goeie sweaters, alles zit weer in deze collectie. Vooral alle Varsity Jackets in deze collectie spreken mij erg aan. Maar wellicht komt dat gewoon doordat ik weg ben van dit type jacket. De foto’s bij deze post zijn de losse shots van het lookbook welke we in de loop van de week nog wel zullen posten. De foto’s zijn geschoten door ChloĆ« Alyshea Emily van het blog THRLD.com. De strakke stijl van het blog vind je ook terug in alle shots.

De collectie van A.N.T. is deze week uitgeleverd aan shops als Go-Britain. Ik geloof dat de boys met deze drop de lat weer een stuk hoger hebben gelegd voor zich zelf. Zo strak als deze collectie heb ik het nog niet eerder van ze gezien. Erg vet! Ook fijn om te zien dat ook dit seizoen de schoenen voor de shoot weer geleverd zijn door Filling Pieces overigens.

 

Tags from the story
,