Nike ACG Wildwood,

Nike ACG Wildwood Header Crop

Oh shit. Het zat er natuurlijk aan te komen dat ook de ACG Wildwood van Nike een re-re-release zou krijgen. Maar dat Nike meteen even met een prima kleurencombo op de proppen zou komen had ik niet direct verwacht. Ik dacht, Wildwood komt, zal wel een kutkleur hebben, wachten tot het de nieuwe Huarache is en dan komen de mooie combi’s vanzelf wel.

Zo verliep het gedachte proces ongeveer toen ik las dat er Wildwood’s zouden komen. Ik ben ook oprecht bang dat deze schoen na de Dunk, de Max ’87 en de Huarache de nieuwe hoer van Nike gaat worden. Maar fuck it, de eerste re-re-release komt net op het moment dat de herfst voor de deur staat. Dit is precies het moment in het jaar voor een All Conditions Gear schoen. De kleuren lijken rechtstreeks van de Nike Air SuperDome uit 1990 te komen. Ja die schoen was lelijk, maar wanneer je de K2 wilde beklimmen was die schoen best praktisch. Uit de hele ACG lijn is na de Mowabb de Wildwood wel de mooiste. En dat die dan in deze combi dropt, damn. Ik spotte deze Nike ACG Wildwood overigens ruim op voorraad bij Stuarts London.

Nike ACG Wildwood