Nike Flyknit Max,

Nike Flyknit Max Header Crop

Holy crap. Shut up and take my money!

Nu ben ik sowieso al redelijk fan van de Flyknit Max, maar in deze nieuwe kleur welke stilletjes gedropt is wordt de schoen echt gruwelijk! Waar ik doorgaans 250,- euro voor een paar Max’n iets te gortig vind, gok ik dat mijn creditcard deze week nog gaat branden door deze aanschaf. Ik weet ook dat de gemiddelde Flyknit Max in de sale rekken belandt. Sterker nog, zelfs in de Factory Outlet stores komen ze bijna niet van die gekke dingen af. Maar met deze kleurencombo wil ik dat risico niet lopen.

Ik gok dat het gros van Nike kopend Nederland 250e voor een Max ook gewoon too much vindt, en dat dat de logische verklaring is waarom deze schoen structureel in de uitverkoop te krijgen is. Zelfs van die Istagram Nike Resellers schijnen die schoenen aan de straatstenen niet kwijt te raken. Ik zag laatst een niet nader bij naam te noemen reseller de schoen afprijzen tot onder retail. Een hele stap voor een reseller. Maar die twee tientjes onder retail waren nog niet in de buurt van de 50% discount in Roermond Designer Outlet City, alwaar de beste man ze ook gekocht had.

Maar terug naar het positieve nieuws. Deze Flyknit Max spotte ik dus spontaan op voorraad bij END. De schoen is overwegend wit met wat tinten Hyperpunch en Bright Mango. Geen idee, zo noemt Nike die kleuren. Overigens is kopen bij END momenteel niet een gek idee, de wisselkoers is redelijk gunstig, dus voor onder Nederlandse retailprijzen kan je deze schoen op de kop tikken. Ben je sowieso de resellers te snel af.

Nike Flyknit Max

Tags from the story
, , ,