Obey Bomber,

Obey Bomber Header Crop

Natuurlijk is dit niet een jas van dezelfde kwaliteit als die LVC van vanmorgen. Maar voor de prijs krijg je toch redelijk wat jas terug. Deze Bomber komt van Obey, niet bepaald een label dat we hier veel online gooien, maar waar ze bij FreshCotton wel lekker op binnenlopen. Het label is een van de grotere merken in hun portfolio en dat doe je niet wanneer ze rommel leveren.

Dat gezegd hebbende kijken we weer even verder naar de jas. Nee het suède is niet zo mooi als die LVC, maar deze jas is slechts een kwart van de prijs van die LVC. De voering van deze jas van Obey is overigens wel vetter dan die van Levi’s Vintage Clothing, en daar je een bomber vaker open dan dicht draagt is dit misschien nog wel een kleine plus voor de Obey. De kleur van de jas lijkt vergelijkbaar met die LVC jas, dus stel je bent op zoek naar een Cognac of Caramel kleurige suède bomber, de keuze is aan jou. Ga je voor duur, of check je deze Obey bij FreshCotton?

Obey Bomber